Een zakelijke verhuizing? Schakel CJS Verhuizingen in! 

 

Tijdens een zakelijke verhuizing dient u met tal van verschillende aspecten rekening te houden. Daarnaast dient u uw bedrijf lopende te houden gedurende de verhuizing. Om zakelijke verhuizingen makkelijker te maken, staan de verhuizers van CJS Verhuizingen voor u klaar. Zo loopt u geen omzet mis, hoeft u zich niet langer zorgen te maken over het in- en uitpakken van uw inboedel en weet u zo goed als zeker dat alles heelhuids in uw nieuwe pand aankomt.

 

Wij zetten onze kennis, ervaring en verhuismateriaal graag voor u in om de zakelijke verhuizing van uw organisatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als uw bedrijf stilstaat kan u dit immers veel geld kosten!

 

Zakelijke verhuizingen bij CJS Verhuizingen

CJS Verhuizingen biedt u meer dan het transport van uw inboedel alleen bij een zakelijke verhuizing. Onze verhuizers kunnen u bijvoorbeeld ook helpen bij het inpakken van uw administratie en archieven, het demonteren van uw meubilair, het logisch indelen van verhuisdozen, enzovoorts. Zo kunt u belangrijke spullen zo laat mogelijk verhuizen en na de verhuizing als eerste gebruiken! Een goed voorbeeld hiervan is de administratie van uw organisatie.

 

Het maakt voor ons niet uit of het in uw geval om een interne of externe zakelijke verhuizing gaat. Wij kunnen uw inboedel naar een andere ruimte binnen uw kantoorpand verplaatsen, maar deze ook naar een externe locatie vervoeren.

 

Oplevering van uw kantoorpand na een zakelijke verhuizing

Voorafgaand aan zakelijke verhuizingen worden er vaak afspraken gemaakt tussen een verhuurder en huurder over de staat van het pand bij de oplevering. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorpand precies volgens deze afspraken kan worden opgeleverd na de zakelijke verhuizing.

 

Wat kost een zakelijke verhuizing bij CJS Verhuizingen?

Iedere zakelijke verhuizing is anders, waardoor het erg lastig is om hier een standaardprijs voor te rekenen. Daarbij leveren we bij iedere zakelijke verhuizing van bedrijven maatwerk af, wat naadloos aansluit bij de wensen van een organisatie. Vooraf gaan we met u om tafel om de mogelijkheden en bijbehorende kosten van zakelijke verhuizingen met u door te spreken. Zo weet u precies wat u van CJS Verhuizingen mag verwachten bij een zakelijke verhuizing van uw organisatie!

 

Aspecten waar u rekening mee kunt houden:

  • De transportafstand (een interne of externe zakelijke verhuizing);
  • Het deel van de zakelijke verhuizing wat u uitbesteedt;
  • De opbouw van uw kantoorband (meerdere etages/gelijkvloers);
  • De omvang van de te verhuizen inboedel.