Hulp bij het verhuizen? Schakel CJS Verhuizingen in!

 

Verhuizen blijkt voor veel mensen een lastige, tijdrovende en vermoeiende klus te zijn, waardoor hulp bij verhuizen wenselijk is. CJS Verhuizingen is een ervaren partner voor het uitvoeren van uw verhuizing. Wij kunnen u zowel helpen bij een privé verhuizing, als bij seniorenverhuizingen en zakelijke verhuizingen. Samen bekijken we welk type verhuizing voor u het meest geschikt is en hoe we deze verhuizing het beste voor u kunnen indelen. Bij CJS Verhuizingen zijn uw mogelijkheden erg groot! U bepaalt namelijk zelf welk deel van de verhuizing door uzelf gedaan wordt en welk deel u liever aan onze verhuizers uitbesteedt.

 

Goedkoop verhuizen: het kan bij CJS Verhuizingen!

Hulp bij het verhuizen van uw inboedel naar een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand hoeft niet duur te zijn. Wij maken goedkoop verhuizen mogelijk door verhuizingen op maat aan te bieden. Voorafgaand aan de verhuizing stellen we samen met u een verhuisplan op. Hierin zetten we onder meer welke meubels u zelf verhuist en welke wij voor u zullen verhuizen, welke herstelwerkzaamheden wij voor u mogen uitvoeren in uw oude woning, enzovoorts. Door per uur te betalen kunt u de verhuizing zo goedkoop maken als u zelf wilt!

 

Een verhuizing van CJS Verhuizingen: hoe werkt het?

Bij ons kunt verhuizers en een wagen inhuren om uw inboedel te verhuizen. Wij demonteren de grote meubelstukken voor u, wij pakken uw inboedel op een logische en gestructureerde wijze in en zorgen voor het vervoer van uw inboedel. Nadat de inboedel bij uw nieuwe woning afgeleverd is kunnen we de meubelstukken uitpakken en monteren. Ook zetten we meubels direct op de juiste plek voor u, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft en niet met zware meubelstukken hoeft te sjouwen.

 

Terwijl u zich richt op de inrichting van uw nieuwe woning, zorgen wij voor het herstellen van uw oude woning volgens de richtlijnen van uw verhuurder of een koper. De oude woning moet bezemschoon worden opgeleverd. Dit betekent doorgaans dat de gaten en scheurtjes in muren hersteld moeten worden, de vloerbedekking en gordijnrails verwijderd moeten worden, enzovoorts. Ook de achtergebleven, overbodige meubels zullen wij voor u afvoeren.

 

Meer weten over hulp bij verhuizen?

Wilt u meer weten over onze hulp bij verhuizen in Nederland? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord. Neem telefonisch of per mail contact met ons op om de mogelijkheden voor uw verhuizing door te spreken.