Zoekt u een Handyman service? Schakel CJS Verhuizingen in!

 

Waar de meeste verhuisbedrijven u helpen tot aan het uitpakken van uw inboedel in uw nieuwe woning, biedt CJS Verhuizingen u meer dan dat. Met onze Handyman service kunnen we u ook na het uitpakken van uw spullen nog van dienst zijn. In veel gevallen is het werk namelijk nog niet gedaan na het uitpakken van uw inboedel. Denk aan het herstellen van muurbeschadigingen in uw oude woning, het verwijderen van een vloerbedekking, het verwijderen van lampen aan uw plafond, enzovoorts. Als u net in uw nieuwe woning getrokken bent, denkt u liever niet aan dergelijke klussen. CJS Verhuizingen staat voor u klaar om deze klussen voor u uit te voeren!

 

Onze verhuizers zijn namelijk niet alleen bekwaam in het verhuizen van uw inboedel, maar ook in het uitvoeren van verschillende onderhoudsklussen in en rondom uw nieuwe en oude woning.

 

Handyman service: waarvoor kan ik CJS Verhuizingen inschakelen?

De klussen die u door onze Handyman service uit kunt laten voeren lopen sterk uiteen. Zo kunt u onze hulp onder meer inschakelen voor het monteren van meubels in uw nieuwe woning. Ook voor organisaties kan het erg fijn zijn als het meubilair in het nieuwe bedrijfspand in elkaar wordt gezet na een zakelijke verhuizing. Nadat de meubels gemonteerd zijn kunnen we deze op iedere gewenste plek voor u zetten. Zo hoeft u zelf niet meer met de meubels te sjouwen!

 

Andere klussen die onze Handyman service voor u uitvoert:

  • Tochtstrippen aanbrengen in uw nieuwe woning;
  • Gordijnrails bevestigen en gordijnen ophangen;
  • Het aansluiten van elektronica en witgoed;
  • Schilderijen en lampen aan de muur ophangen;
  • Anti-diefstal sloten en dievenklauwen plaatsen.

 

Zo zorgen onze verhuizers ervoor dat u direct in uw nieuwe woning kunt trekken, zonder dat u zelf nog veel klussen uit hoeft te voeren. U bepaalt vanzelfsprekend zelf welke klussen u door onze Handyman service uit laat voeren en welke klussen u zelf doet.

 

Herstelwerkzaamheden in uw oude woning na een verhuizing

Naast de klussen die wij met onze Handyman service in uw nieuwe woning uit kunnen voeren, helpen we u ook graag bij herstelwerkzaamheden in uw oude woning na een verhuizing. Denk aan het vullen van gaten in de muur, het herstellen van scheurtjes in een muur, het verwijderen van vloerbedekking, enzovoorts.

 

Vaak worden er vooraf afspraken gemaakt met een verhuurder of koper over hoe de woning opgeleverd moet worden. Onze Handyman service zorgt ervoor dat uw oude woning aan deze eisen voldoet.