Verhuizen en een woningontruiming gaan hand in hand. Immers gaat aan iedere verhuizing eerst een woningontruiming vooraf. Na het ontruimen van de oude woning moeten de ingepakte spullen bij de nieuwe woning worden afgeleverd en uitgepakt. Dit is ook de werkwijze bij de meeste woningontruimingen. CJS Verhuizingen kan daarom ook als verhuisbedrijf Eindhoven bestempeld worden. Eens te meer omdat u bij ons ook terecht kunt voor het uitbesteden van verhuizingen. Als verhuizer Eindhoven kunnen wij voor u de verhuizing op een professionele manier uit handen nemen en tevens de ontruimde woning geheel naar wens opleveren. Het ontruimen en opleveren van woningen is immers onze expertise, maar ook voor verhuizingen behoren tot de mogelijkheden.

Waarom CJS kiezen bij verhuizen Eindhoven?

Bij het verhuizen naar een nieuwe woning moeten verschillende taken verricht worden. Zo moeten de spullen en de inboedel van de oude woning netjes ingepakt worden. De spullen moeten naar de nieuwe woning gebracht en uitgepakt worden. Tevens moet de oude woning hierna vervolgens weer verkoop klaar of verhuur klaar worden opgeleverd. Alle eerdergenoemde taken kunt u uitbesteden aan CJS verhuizingen. De meeste verhuisbedrijven in Eindhoven kunnen echter de oplevering van de oude woning niet voor u uit handen nemen. Hiervoor moet een apart bedrijf ingehuurd worden. Door gebruik te maken van CJS verhuizingen verloopt de gehele verhuisprocedure daarom sneller, makkelijker en goedkoper. Overigens is het verhuizen van spullen voor onze medewerkers echt niks vreemds. Bij iedere ontruiming van een woning moeten namelijk ook spullen behouden en naar een nieuwe locatie gebracht worden. Ouderen die van een woonhuis naar een seniorenwoning verhuizen is bijvoorbeeld een situatie waarbij een combinatie van woningontruiming en verhuizing vereist.

Verhuisbedrijf voor alle soorten woningen

Als verhuisbedrijf in Eindhoven kunnen wij u helpen met het verhuizen van en naar alle soorten woningen. De verhuislift die wij tot onze beschikking hebben stelt ons in staat om makkelijk spullen naar hogere verdiepingen te verhuizen. Ook kunnen wij u voorzien van een inpak en uitpak service naar wens. Wij verzorgen de verhuisdozen die u nodig heeft voor de verhuizing en helpen u om alle spullen in huis netjes en professioneel in te pakken. Ook monteren en demonteren naar wens behoort tot de mogelijkheden. Kasten, bedden en alle soorten meubels kunnen door onze professionele medewerkers in de oude woning gedemonteerd en vervolgens in de nieuwe woning weer gemonteerd worden. Nadat alle spullen uit de oude woning zijn ontruimd en verhuisd naar de nieuwe woning kan begonnen worden met het opleveren van de oude woning en het ontruimen van de spullen die niet meeverhuisd hoeven te worden. Het opleveren en ontruimen van woningen is onze expertise en dit kunt u dan ook zonder enige zorg aan CJS verhuizingen overlaten.

Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte voor verhuizen in Eindhoven.