Hulp bij het uitvoeren van een seniorenverhuizing

 

Naarmate u ouder wordt zal het steeds lastiger worden om uw inboedel te verhuizen naar een nieuwe woning. Om deze last zo goed mogelijk voor u uit handen te nemen biedt CJS Verhuizingen een seniorenverhuizing op maat aan. Samen bespreken we uw wensen, zorgen we ervoor dat uw inboedel ingepakt wordt, demonteren we grote meubels en regelen we het vervoer voor het verplaatsen van uw inboedel. Eenmaal in uw nieuwe woning zorgen onze verhuizers voor het uitpakken en monteren van de gedemonteerde meubels. Ook kunnen we verschillende andere klusjes in uw nieuwe of oude woning voor u uitvoeren, dankzij onze Handyman service. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar uw seniorenverhuizing!

 

Een senioren verhuizing bij CJS Verhuizingen 

Voor het uitvoeren van seniorenverhuizingen volgen wij een vaste werkwijze. Vooraf bespreken de wensen met ouderen en stellen we een verhuisplan voor de verhuizing op. Zo weet een oudere precies waar hij of zij aan toe is, als men kiest voor een seniorenverhuizing van CJS Verhuizingen. Denk aan de spullen die wel en niet mee verhuisd moeten worden, de spullen die door ouderen zelf verhuisd worden en die wij op ons nemen, enzovoorts.

 

Tijdens seniorenverhuizingen biedt CJS Verhuizingen de mogelijkheid om spullen vooraf voor u in te pakken. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar! Bij het inpakken letten we op een logische indeling van verhuisdozen, zodat deze in uw nieuwe woning snel in de juiste kamer geplaatst kunnen worden.

 

Uw oude seniorenwoning bezemschoon maken

Naast het verhuizen van uw inboedel, dient u er bij een senioren verhuizing rekening mee te houden dat uw oude woning bezemschoon moet worden opgeleverd aan de verhuurder of een koper. Vooraf wordt afgesproken wat men onder ‘bezemschoon’ verstaat. Moet de vloerbedekking bijvoorbeeld verwijderd worden? Kunnen gordijnrails blijven hangen? Enzovoorts. Dit zijn vaak klusjes waar u liever niet aan denkt, als u net naar een nieuwe woning verhuisd bent.

 

Met onze Handyman service kunnen we u helpen bij het bezemschoon achterlaten van uw woning. Wij herstellen scheurtjes in uw muren, vullen de gaatjes van schilderijen of een gordijnrails, voeren oude overgebleven meubels voor u af, enzovoorts. Zo kunt u zich richten op de inrichting van uw nieuwe seniorenwoning, terwijl wij uw oude woning in zijn oude staat herstellen.

 

Meer weten over een seniorenverhuizing van CJS Verhuizingen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CJS Verhuizingen bij een seniorenverhuizing? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken!