Verhuizen in Nederland? Schakel de hulp van CJS Verhuizingen in!

 

Een verhuizing in Nederland zorgt in veel gevallen voor een periode met veel stress. Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan men in eerste instantie had verwacht. Wat zijn de belangrijkste punten om rekening mee te houden bij een verhuizing? Hoe zorgt u ervoor dat uw inboedel veilig en snel bij uw nieuwe woning komt? Hoe moet een woning worden opgeleverd aan een volgende bewoner? Enzovoorts. Ons verhuisbedrijf helpt u graag bij een verhuizing in Nederland. Samen zorgen we ervoor dat het verhuizen een stuk relaxter verloopt, waarbij u zelf bepaalt welke taken onze verhuisservice op zich neemt tijdens het verhuizen in Nederland.

 

Checklist verhuizen: welke zaken moeten geregeld worden?

Het is raadzaam om bij het verhuizen gebruik te maken van een checklist, waarmee u precies weet welke zaken u nog moet regelen voordat u verhuist. Een deel van de taken op deze checklist voor het verhuizen kunt u uitbesteden aan ons verhuisbedrijf. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat uw inboedel op een goede manier voor u wordt ingepakt, of dat de inboedel op een veilige manier naar uw nieuwe woning wordt vervoerd.

 

Checklist voor een verhuizing:

  1. Uw adreswijziging doorgeven aan de belangrijke instanties
  2. De verkoopdocumenten voor uw oude woning in orde maken
  3. Een verhuisfirma inschakelen voor het inpakken van de inboedel
  4. Een verhuisbedrijf bellen voor het verhuizen van de wasmachine
  5. Een verhuizing doorgeven bij uw werkgever

 

Verschillende soorten verhuizingen

Niet iedere verhuizing is gelijk! Naast een reguliere verhuizing kunt u bijvoorbeeld ook denken aan verhuizingen waarbij iemand van een relatief groot huis naar een kleiner appartement gaat. Of denk aan een verhuizing waarbij een verhuisbedrijf de inboedel van een tweede of derde etage naar beneden moet verplaatsen. Bij een verhuizing van een groot huis naar een kleiner appartement blijft vaak een deel van de inboedel achter in het oude huis. Wanneer de verhuizing uitgevoerd is, dient u de overbodige meubels en accessoires naar een vuilstort te brengen. Daarbij moet de woning na het wegbrengen van de overbodige meubels en accessoires schoongemaakt worden.

 

Ons verhuisbedrijf helpt u hier graag bij! Terwijl u zich bezighoudt met het inrichten van uw nieuwe woning, zorgen wij voor het afvoeren van de overbodige meubels en accessoires. Evenals dat we uw woning schoonmaken, zodat deze kaal en schoon kan worden opgeleverd aan een volgende bewoner.

 

Meer weten over ons verhuisbedrijf?

Gaat u binnenkort verhuizen in Nederland en bent u op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf voor het vervoer van uw inboedel? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om de mogelijkheden met u door te spreken.