CJS Verhuizingen helpt u bij een privé verhuizing!

 

Verhuizen brengt tal van belangrijke aspecten met zich mee. Denk aan het in orde maken van het papierwerk voor de (ver)koop van uw woning, het inpakken van uw inboedel, het verhuizen van de inboedel en het bezemschoon achterlaten van uw oude woning. Om een privé verhuizing makkelijker te maken en niet alle punten van deze checklist zelf uit te moeten voeren, staan de verhuizers van CJS Verhuizingen voor u klaar! Wij helpen u bij het veilige overbrengen van uw inboedel.

 

De mogelijkheden bij een particuliere verhuizing

Een privé verhuizing kunt u gedeeltelijk of volledig aan ons overlaten. Wij helpen u bij een particuliere verhuizing bijvoorbeeld met het verplaatsen van uw volledige inboedel, maar kunnen ook alleen de zwaarste meubelstukken voor u vervoeren. Denk hierbij aan een piano, zware kasten, bankstellen, enzovoorts. Zo hoeft u deze zelf niet te tillen! De kleinere meubelstukken kunt u in dit geval zelf vervoeren, wat de kosten voor uw privé verhuizing drukt.

 

Deze diensten vallen onder onze ‘sleutel-tot-sleutel’-service: u geeft ons de sleutel van uw huidige en nieuwe woning, waarna wij de rest voor u doen. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw particuliere verhuizing. Naast het vervoer van uw inboedel helpen we u (indien gewenst) ook bij het in- en uitpakken van de meubelstukken.

 

Een woning bezemschoon achterlaten

Vaak worden er voorafgaand aan privé verhuizingen afspraken gemaakt met een nieuwe koper of woningcorporatie over de staat waarin een woning bij de oplevering moet verkeren. Denk aan afspraken over het wel of niet laten liggen van vloerbedekking, het wel of niet weghalen van lampen, enzovoorts. Wij leveren uw woning na een particuliere verhuizing volgens deze afspraken aan u op. Het overtollige meubilair wordt hierbij door ons afgevoerd, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

 

 

Het spreekt voor zich dat u voorafgaand aan een particuliere verhuizing wilt weten met welke kosten u te maken zal krijgen. Doordat iedere privé verhuizing anders is, rekenen wij geen standaardprijs voor particuliere verhuizingen. Voor ons is iedere privé verhuizing maatwerk! Voor de verhuizing gaan we samen met u om tafel om de mogelijkheden, uw wensen en de bijbehorende kosten door te spreken. Zo weet u vooraf precies wat u van ons mag verwachten tijdens privé verhuizingen.

 

Aspecten om rekening mee te houden zijn:

  • De transportafstand tussen beide woningen;
  • Het deel van de particuliere verhuizing wat u uitbesteedt;
  • De opbouw van een woning (meerdere etages/gelijkvloers);
  • De omvang van de te verhuizen inboedel.