Opslag van uw inboedel? CJS Verhuizingen helpt u verder!

Heeft u momenteel niet voldoende opslagruimte om uw kerstspullen, uw overbodige meubilair of gearchiveerde documenten te bewaren? Bij CJS Verhuizingen bieden we u verschillende mogelijkheden om extra opslagruimte te huren. Zo hoeft u niet ieder jaar spullen weg te gooien! Het huren van opslagruimte kan zowel voor particulieren, als voor bedrijven erg interessant zijn. Met onze opslagruimte is het mogelijk om uw spullen op een warme, droge en stofvrije plek op te slaan. Zo is de kans op beschadigingen aan uw spullen minimaal. Voor het opslaan van archieven bieden wij speciale opslagmogelijkheden.

 

Opslagruimte huren voor particulieren en organisaties

CJS Verhuizingen biedt zowel aan particulieren, als aan organisaties de mogelijkheid om opslagruimte te huren. Voor particulieren is het huren van extra ruimte ideaal voor het bewaren van kerstspullen, vakantiespullen of het tijdelijk stallen van een deel van uw inboedel voor een verbouwing in uw woning. Zo weet u zeker dat uw spullen niet beschadigen en heeft u de ruimte om uw verbouwing uit te voeren.

 

Organisaties kunnen extra opslag huren om hun overbodige meubilair te stallen. Dit kunt u bij een uitbreiding van uw organisatie uit de opslagbox halen. Ook voor de kerstpullen of andere feestartikelen van uw organisatie kan een extra opslagbox goed van pas komen.

 

Verschillende soorten opslag huren

Opslag huren kan bij CJS Verhuizingen in verschillende vormen. Wij bieden zowel houten, als stalen containers aan. De houten containers bieden u een opslagcapaciteit van circa 10 kubieke meter. Met de stalen containers profiteert u van iets meer ruimte, namelijk: circa 12 kubieke meter.

 

Een container huren met een inhoud van 10 kubieke meter kost circa 57 euro per maand. Hierbij wordt per keer 40 euro aan handelingskosten gerekend en betaalt u eenmalig 15 euro administratiekosten. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

 

Om extra opslag te kunnen huren bij CJS Verhuizingen dient u in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort, Europese ID-kaart of een rijbewijs zijn.

 

Spullen stallen in een externe opslagbox

Wilt u ook extra opslag huren als particulier of voor uw organisatie? U kunt uw spullen bij ons (laten) bezorgen, maar we kunnen uw spullen ook voor u ophalen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar! Informeer naar de mogelijkheden om uw spullen op te laten halen door CJS Verhuizingen. De kosten voor het ophalen van uw spullen zijn van verschillende aspecten afhankelijk.